Cum scapam de celulita

Cum scapam de celulita 



Celulita, cum scapam de ea .Aceasta inflamatie la nivelul tesutului conjunctiv, este cauzata de toxinele pe care organismul nostru nu poate sa le elimine.Aspectul de " coaja de portocala " da batai de cap la peste 90% din femei.
Unele cauze care stau la baza aparitiei celulitei sunt: alimentatia, sedentarismul, fumatul, factori ereditari.
Vestea buna este ca exista tratamente sigure care dau randament in lupta cu celulita.
Expertii in domeniu dau cateva sfaturi pentru a putea castiga aceasta lupta:
- adopta o alimentatie sanatoasa, un stil de viata sanatos.Elimina din meniu produsele care contin amidon ( cartofi , orez ), glucide cum ar fi painea alba, produsele  " excitante " ( tutun, alcool, sucuri acidulate ), produsele care contin multa sare.Poti inlocui sucurile cu apa plata ( daca vreti puteti pune lamaie ) .
In schimb, poti opta pentru fructe si legume cum ar fi : coacaze, capsuni, grepfrut, mango, spanac, broccoli, rosii, morcovi,ardei, care au beneficii nutritionale importante.
-O metoda relaxanta sunt impachetarile cu alge marine, ceai verde, cafea, cafea, scortisoara sau alte produse din argila.
Aceasta metoda ajuta si la obtinerea unei efecte asupra " centimetrilor in plus". Pielea devine intinsa, tonifiata si ferma.
- Nu neglijati sportul, miscarea putand ajuta organismul in eliminarea toxinelor.
- Masajele ajuta la drenarea epidermei si punand circulatia in miscare.
Dupa ca ati gasit cea mai buna metoda, benefica pentru organismul dvs. nu va opriti, pentru ca reluarea unor obiceiuri care, in trecut, nu v-au facut bine va pot aduce si mai grave probleme.
Evitati reluarea unor obiceiuri distructive optand pentru un stil de viata sanatos.